SKILERAAR WORDEN????

Op vrijdagavond 19 maart is er een informatieavond met proeftraining voor de opleiding tot skileraar, georganiseerd door Snowsports Academy, bij il primo.

De ski- of snowboardopleiders van Snowsports Academy geven je direct advies over jouw eigenvaardigheid, welke natuurlijk gericht is op de opleiding. Verder vertellen ze je, tijdens deze gezellige avond, over hun manier van opleiden en de praktische informatie tijdens de opleiding en in een skischool. Afsluitend aan de proeftraining hebben zij alle tijd om de eventuele specifieke vragen te beantwoorden.


Inhoud van de gratis training

Jullie trainen anderhalf uur. Het doel van de training is om de inhoud van de NSI- en Anwärteropleiding (zowel praktijk en theorie) te behandelen. Wij geven je een indruk van het niveau van de opleiding, zodat je jezelf hier op kunt instellen. We zullen bezig zijn met het Schulefahren oftewel het schoolskiën/boarden. Dit is voor de meeste lang geleden en niet altijd even gemakkelijk, maar wel super leuk!


Materiaal

Mocht je eigen materiaal hebben, dan kun je dit natuurlijk meenemen. Je hebt ook de mogelijkheid om materiaal te huren. 
De kosten bij Il Primo zijn € 2,50 voor schoenen en € 5,50 voor ski's/snowboard.


Programma
18:45 uur Inloop bij Il Primo
19:00 uur Opening informatiebijeenkomst. Ook ouders, begeleiders of partners zijn welkom!
20:30 uur Training van 1,5 uur onder begeleiding van een opleider van Snowsports Academy.
22:00 uur Afsluiting en mogelijkheid om nog extra informatie te verkrijgen.

 

  Opleiding tot skileraar bij il primo

logo-snowWij zijn trots om te melden dat Skiclub il primo in samenwerking met Snowsports Academy voor de tweede keer de opleiding tot skileraar op een kunststofbaan zal organiseren. Met meer dan 50 jaar ervaring in het lesgeven is het nu tijd om ook te zorgen dat wij nieuwe skileraren op de mooiste skibaan van Nederland kunnen opleiden. De cursus NSI zal door de instructeurs van Snowsports Academy worden georganiseerd wat garant staat voor een gecertificeerde opleiding.

  1e helft Anwärter = NSI

hd-295

Het eerste diploma wat je als skileraar of snowboardleraar kunt behalen bij Snowsports Academy is die tot National Snowsports Instructor (NSI). Deze NSI-opleiding is tevens de eerste helft van het Oostenrijkse Anwärterdiploma. Nadat je deze opleiding gevolgd hebt, kun je in zes dagen het Anwärterdiploma afronden in Oostenrijk. De NSI-opleiding bestaat uit de onderstaande dagen:

  • NSI: Theorie en Praktijk - vijf dagen
  • NSI: Coaching & Teaching - twee dagdelen (extra voorbereiding)
De opleiding is een ontzettend leerzame, intensieve en vooral leuke ervaring. Na het doorlopen van de opleiding ben je in staat zelfstandig les te geven op verschillende niveaus. Je leert om zowel volwassenen als kinderen de beginselen van het skiën of snowboarden bij te brengen. Ook gaan we, naast het opleiden, op hoog niveau trainen op je eigenvaardigheid. Kortom, een toffe opleidingsweek!
Op dit moment zijn we aan het kijken wanneer we weer een nieuwe cursus kunnen starten
Geinteresseerd? Ga snel naar Snowsport Academy NSI

Snowsport in Bergen aangekomen....


Gebruik beeldmateriaal

fotograafTijdens activiteiten worden er foto's en video's gemaakt waar u herkenbaar op kunt staan. Die beelden gebruiken we als promotiemateriaal op onze website, op onze schermen en social media. Wanneer u niet akkoord gaat met het gebruik van beeldmateriaal verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven.

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH